Som medlem i Moderaterna i Skärholmen har du möjlighet att göra din röst hörd, bli aktiv politiker eller volontär samt påverka hur vår politik utformas. Du blir även inbjuden till våra aktiviteter. Du bestämmer själv hur aktiv du vill vara. Vissa nöjer sig med att bara vara just medlemmar och genom detta stödja vårt arbete. Somliga ägnar mycket av sin tid åt politik, och andra jobbar aktivt i vår förening.

Att bli medlem i moderaterna innebär att du stödjer en politik som vill skapa ett samhälle där varje människa får utrymme att bestämma över sitt eget liv. En politik som värnar om att varje människa är unik och som står upp för allas rätt att vara olika. En politik som säger ja till valfrihet för alla, men också vågar tala om frihetens begränsningar.

Moderaterna är en idéburen organisation. Vår uppgift är att målmedvetet bilda opinion för och utveckla moderata idéer. Vårt mål är att hela tiden vara ett parti i förändring. Ett parti som söker utmaningarna, pekar på samhällsproblemen och som sätter resultatet för människor före sakfrågorna.

Sverige är ett bra land. Ändå finns mycket kvar att förändra och förbättra. Vill du hjälpa till?

Så enkelt blir du medlem
1. Bli medlem via webben genom att betala säkert med kontokort. Ditt medlemskap kan ta upp till 3 bankdagar innan betalningen registrerats.

2 . Skicka SMS (endast nya medlemmar) till 72550 med text och personnummer (ååmmddxxxx) enligt följande: MODERAT MEDLEM PERSONNUMMER. Medlemsavgiften på 100 kronor belastar då automatiskt din telefonräkning.

3 . Skicka ett mejl till info@moderat.se så skickar vi ett inbetalningskort. Du kan också sätta in 100 kronor på bankgiro 5040-0365. Ange då namn, adress, telefonnummer, e-postadress samt om du vill vara medlem i partiet eller MUF.

Värva fler medlemmar
Börja med din närmste omgivning! Vänner, familj och bekanta. Är din bästa kompis medlem? Ta för vana att ställa frågan “Vill du bli medlem?” när du samtalar med andra vid t.ex. kampanjande. Ha alltid telefonnumret till hands så att det är enkelt att dela ut. Har du en blogg eller kanske en hemsida? Lägg gärna upp synlig information om hur man blir medlem.

Vad händer efter du betalat in medlemsavgiften?
Först och främst är du varmt Välkommen som medlem till Skärholmsmoderater där även Bredäng, Sätra och Vårberg ingår. Det första som händer när man anmält sig och betalt medlemsavgiften är att man blir kontaktad av medlemsansvariga i detta fall Andrea Femrell.

Sedan ska man se till att man blir inregistrerad i vårt eget datorsystem BBS och att man får sin egen  mejladress om man vill. Det är valfritt. Du får då gå in och få information om utbildningar, seminarium och träffar m.m. Sedan ska man aldrig tveka att ringa och fråga förbundet på Blasieholmen. De är till för oss. Eller fråga någon av oss andra, ingen fråga är konstig nog.

Framförallt ska ni veta att vi alla vart nya och att ni är önskvärda och att vi vill ha medlemmar. Så hjärtligt välkommen!

”Våga förändra – din röst är viktig”